Coat Hook Ansou Napredna splošna politika Nekoliko

Thekaveljje nuja za vsako družino, njena višina vgradnje pa je tudi univerzitetno vprašanje.PChouse spodaj bo govoril o višini namestitve kavljev.
Višine namestitve različnih obsegov so različne.
1. Vhodni hodnik
Razločimo ga glede na višino družine, ki je primerna za vsakogar, da vzame stvari, v 1,6 metra dolgem delu pa je praviloma močnejša.Ni nujno, da je prenizka, zato morate držati glavo navzdol, in če so vaša oblačila, hlače in pas predolgi, boste pobrisali tla.
2. Spalnica
Tako kot vhodna dvorana je nameščena na višini, ki je bolj priročna za jemanje stvari.Zdaj obstajajo kavlji za oblačila, ki jih je mogoče obesiti na vrh vrat hkrati.Na splošno vrata spalnice niso zelo visoka in ni treba, da je položaj namestitve prenizek.Predlagajte malo višje od sebe, če slučajno zadenete kavelj.
3. Tuš soba
Pomembna je tudi višina namestitve kavljev za umivalnik.Na splošno lahko višino namestitve kavljev za oblačila v kopalnici določimo glede na višino družine.Običajno se višina minimalnega člana ekipe v bistvu poveča za 10 mm.Na tej višini bo kavelj bolj priročno uporabljati za vso družino.Kavelj za oblačila lahko namestite tudi na desno stran ogledala, zaradi česar je bombažna brisača bolj udobna in priročna.


Čas objave: 19. april 2022